Overslaan en naar de inhoud gaan

Kelder in geprefabriceerd beton

De kelder wordt van de fabriek meteen naar de werf gebracht en is in geen tijd geplaatst. U kan zo beginnen bouwen!

Voordelen : 

  • Een kelder behoeft slechts weinig onderhoud.
  • In tegenstelling tot bepaalde zolders zijn hier geen airconditioningsystemen nodig.
  • De kelders in geprefabriceerd beton zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. De fabrikanten staan u graag te woord.
  • Een kelder met voldoende draagkracht kan ook dienst doen als fundering.

Extra ruimte en toegevoegde waarde in een mum van tijd

Grond en ruimte worden steeds schaarser en duurder. Een onderkelderd huis verhoogt dan ook de waarde van het eigendom, wat de investering meteen rechtvaardigt.

Dankzij een kelder creëert u extra (leef)ruimte op een beperkte oppervlakte, en kunt u nutteloze ruimtes in uw woning (zoals de ruimte onder de trap) herwaarderen.

Kelders in geprefabriceerd beton kunnen zowel geplaatst worden onder nieuwbouwwoning, als in een bestaande woning geïntegreerd worden. Toch is het, om geld te besparen, aangewezen om van bij het ontwerp van uw woning aan uw kelder te denken. Een kelder met voldoende draagkracht kan trouwens ook dienst doen als fundering.

In deze kelders is het altijd koel, winter of zomer, ongeacht de weersomstandigheden : +/- 15°C is de ideale temperatuur voor de bewaring van wijn en andere producten.

Voor de inrichting van uw prefab voorraadkelder maakt u gewoon gebruik van geprefabriceerde elementen. Ze vergemakkelijken de berging, zijn aanpasbaar, onderhoudsvriendelijk en uiterst stevig.

Afhankelijk van hun afmetingen worden prefab kelders kant-enklaar of als semi-prefab op de bouwplaats geleverd. Een 100 % prefab kelder is in de eerste plaats geschikt voor eerder kleinere formaten. Semi-geprefabriceerde kelders zijn voor grotere ruimtes : de geprefabriceerde kelderwanden, vloer- en afdekelementen worden op de bouwplaats samengesteld. Concrete voordelen

Productie en controle onder optimale omstandigheden, onafhankelijk van het weer

Kant-en-klaar op de werf geleverd

Snelle plaatsing

Liste des documents