Skip to main content

Nieuws

Persartikels, case studies, info over beton als bouwmateriaal… Je komt het allemaal hier te weten.

Biedt beton een antwoord aan de technische en milieunormen van morgen? Jazeker, want beton vernieuwt zichzelf voortdurend. Het blijft zo een onuitputbare bron van inspiratie voor vele architecten en zal ongetwijfeld nog vele toekomstige harten veroveren.

Het volledige team van infobeton.be wenst u fijne feestendagen en een gelukkig nieuwjaar!

Béton Damé à Kruul

Spitsvondige en eerlijke architectuur voor nieuwe kantoor DMOA architecten

Het combineren van verschillende betonstructuren kan originele effecten opleveren (bv. lichtspel).

In het noorden van Limburg, hebben de architecten Clauwers & Simon een betonnen woning gebouwd die subtiel de aandacht vraagt. Een ruw betonnen volume herbergt een verrassend warme huiselijke woning.

Op zondag 30 september kan het grote publiek bijna 130 recente projecten bezoeken tijdens de nieuwe openhuizendag ‘Mijn Thuis Op Maat’. Een unieke gelegenheid voor iedere kandidaat-bouwer om kennis te maken met architecten en hun creaties!

Stijn en Sofie bouwen moderne woning in het landelijke Londerzeel

infobeton.be is partner van de Vlaamse Renovatiedag 2018. Dit event vindt plaats op 27 mei 2018.

Deze openhuizendag is het ideale moment om u volop te laten inspireren en informeren. Architect en bouwheer vertellen u met veel plezier hun renovatieverhaal.

Oude materialen zoals baksteen en hout laten zich perfect verzoenen met moderne varianten zoals beton en staal. Dat bewijst sculp[IT] met de renovatie van een eeuwenoud pakhuis in de Seefhoek. Het net niet teloorgegane pand ademt opnieuw de grandeur van weleer.

BATIBOUW, het jaarlijks salon voor bouwers, renovatie en interieur vindt dit jaar plaats van 22 februari tot en met 4 maart 2018 in Brussels Expo. 

Verschillende fabrikanten van betonnen elementen nemen deel aan de beurs. Hieronder vindt u een lijst met het nummer van hun stand.

Het infobeton.be team wenst U beste wensen voor 2018!