Beton DOSSIERS

DOSSIER: Gepolierde betonvloeren

Gepolierde betonvloeren hebben hun strepen verdiend als industriële vloer. Vandaag de dag is gepolierd beton ook gegeerd wild in privéwoningen. “Ongeëvenaard esthetisch karakter”, “duurzaam all the way”, “betaalbaar en comfortabel”… Je hoort het goed: velen zijn reeds overtuigd. Jij ook?

Gebeten door design en architectuur? Dan is gepolierd beton echt iets voor jou! Zijn ruwe look past perfect in de meeste verfijnde hedendaagse woningen, maar evengoed in oudere interieurs. Hier zorgt een gepolierde betonvloer voor een elegant verrassingseffect en laat het je antieke stijl pas echt naar boven komen.

Genoeg over zijn esthetisch karakter en trendy look, let’s talk heat! Inderdaad, warmte. Want ook daar levert gepolierd beton buitenaardse prestaties. Met een betonvloer verminder je namelijk de temperatuurschommelingen in huis. Hoe dit kan? Doordat het beton warmte en koude op natuurlijke wijze opslaat. Voor een aangenaam leefcomfort tijdens alle seizoenen!

Kwatongen beweren dat je een gepolierde betonvloer moeilijk proper houdt. Maar niets is minder waar! Op onze ‘tips & tricks’-pagina vind je eenvoudige tips voor een kraaknette betonvloer!

Op zoek naar een professional voor een mooi gepolierde betonvloer? Surf dan naar de website van FedBeton en vind een professionele betonspecialist in jouw buurt.