Bouwen of renoveren? Vertrouw blindelings op de kracht en het karakter van beton. Kiezen voor beton wordt wel heel gemakkelijk gemaakt dankzij de talloze voordelen: robuust, duurzaam, esthetisch, budgetvriendelijk…Nog niet overtuigd? Ontdek hieronder wat beton je allemaal te bieden heeft!

Duurzaam bouwen

Een huis bouw je voor het leven, dat van je kinderen, dat van je kleinkinderen misschien. 

icoon.be Architecten – © Jasmine Van Hevel

Beton past perfect in dit plaatje. Het is een blijver, dankzij zijn stevigheid, levensduur en duurzaamheid. Ongeëvenaarde kwaliteiten die voor alle toepassingen gelden: van ruwbouw tot interieur, zoals trappen en gepolierde betonvloeren, tot zelfs beton in de tuin. Duurzaam bouwen met beton is levenslang genieten voor iedereen.

Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding

 De Belg is geboren met een baksteen in de maag… maar wel eentje aan een betaalbare prijs !  

© Arch. Egide Meertens

Gelukkig is er beton. Betonblokken, voorgebouwde panelen of ter plaatse gegoten wanden, ze zijn er voor iedere smaak en voor elk budget. Beton is een lokaal product. Van grondstof tot levering, alles wordt in België geproduceerd. Zo blijven de prijzen scherp. Wat denk je van een mooi ‘ruw betoneffect’ in huis? Met wanden en plafonds zonder afwerking bespaar je gegarandeerd op je budget. Nog een voordeel: beton voldoet prima aan de huidige energienormen. Met beton scoor je altijd.

Lang leve comfort

Bouwen of renoveren met beton biedt maximaal comfort voor je gezin. De Lucht is gezond, niet te droog en niet te vochtig.

icoon.be Architecten – © Jasmine Van Hevel

De temperatuur is aangenaam en constant, zowel in de zomer als in de winter. Beton zorgt bovendien voor een zeer goede akoestische isolatie, zodat niemand last heeft van elkaars activiteiten of lawaai. Ook niet als je wat later thuiskomt, want op een betonnen trap ben je zo stil als een muis. Slaap lekker verder, kids!